Nadat u uw droombadkamer samen met ons heeft ontworpen kan Riba de badkamer voor u installeren. Wij hebben de beschikking over vakkundig personeel waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staat. U hoeft in dit geval niets zelf te regelen. Wij verzorgen de verbouwing van A tot Z. Van het afplakken van de vloer, tot de afmontage van het sanitair en het kitwerk. Wij onderscheiden ons o.a. in het tegelwerk. Waarom? Onze tegelzetters maken, in tegenstelling tot veel andere collega’s, geen gebruik van hoekprofielen. Riba tegelzetters tegelen alles in verstek. Dat wil zeggen dat alle buitenhoeken onder 45 graden geslepen worden. 
 
Wij nemen van te voren alles met u door, zoals de startdatum, de planning, waar u zoal rekening mee moet houden, etc. Zodat u precies weet wanneer er wat gaat gebeuren, en wie u bijvoorbeeld op bepaalde dagen kunt verwachten, de loodgieter of de tegelzetter. Naar het toilet of douchen tijdens de verbouwing? Geen probleem! Wij hebben diverse mogelijkheden en noodoplossingen.
 
U kunt er ook voor kiezen om de installatie zelf te doen. In dit geval kan Riba u alleen de materialen leveren met zeer aantrekkelijke korting, en u desgewenst ondersteunend advies geven.

Onderstaand vindt u een aantal gerealiseerde projecten. U kunt hier volop inspiratie uit halen!