Eerlijk en deskundig advies
U krijgt van ons een eerlijk en deskundig advies op maat. Daarnaast denken wij graag met u mee over ontwerp, budget, indeling en kleurkeuze. Eén van onze medewerkers kan bij u thuis de situatie bekijken, inmeten en u ter plaatse adviseren. Aan de hand van uw wensen, de afmetingen en het budget maken wij een offerte inclusief een op maat gemaakte 3D-tekening.
 
Ook voor aanpassingen of een gedeeltelijke verbouwing kunt u bij ons terecht. Wanneer u bijvoorbeeld de tegelvloer wil vervangen, alleen de douchehoek wilt vernieuwen of wanneer er aanpassingen nodig zijn voor lichamelijke beperkingen.
 
Riba staat voor scherpe prijzen, persoonlijke service, kwaliteit, oog voor detail en professionele installatie en montage van uw badkamer en sanitair. In onze showroom vindt u complete badkameropstellingen in realistische afmetingen en in diverse stijlen. Daarnaast hebben wij ook toiletten, badkamermeubelen, sanitair en tegels in uiteenlopende modellen en kleuren. Allemaal tegen betaalbare prijzen! Riba biedt u uitstekende service vóór, tijdens en nà de aanschaf van uw nieuwe badkamer.